HannystrimsalonKampenLogoTekst

Essentiële oliën

Essentiële of ook wel etherische oliën genoemd worden voor diverse doeleinden gebruikt. Niet alleen voor mensen zijn deze oliën zeer nuttig, maar ook voor dieren. Door hier mee te werken is het mogelijk om een bepaalde emotie of spanning los te laten.

Ook in mijn trimsalon is dit ontzettend waardevol en gebruik ik ze ook graag om dieren te helpen rustig te worden en stress te verminderen. Er hoeft alleen geroken te worden aan de oliën, dit gaat dan via de neus naar het reukorgaan en wordt zo direct opgenomen door de hersenen. Snel en effectief!

Niet elke hond of kat heeft baat bij dezelfde olie en geur, daarom zijn er verschillende oliën beschikbaar. Eerst beoordeel ik welke olie geschikt is voor het dier en afhankelijk van het gedrag laat ik het dier aan de olie te ruiken of ik pas het toe met behulp van een diffuser (verdamper). Zo wordt de geur van de olie, een langere tijd verspreid door de ruimte waar de diffuser staat. Zo kan een dier die veel spanning heeft aan de “stress away” olie voldoende hebben. Als een dier andere of meerdere ‘klachten’ heeft kan deze andere of meerdere oliën nodig hebben.

De oliën werken op zowel emotioneel als op fysiek vlak. De oliën die in de salon gebruikt worden zijn van Young Living en zijn 100 % puur en zuiver. De werking van deze essentiële oliën zijn ook bewezen werkzaam in tegenstelling tot bijvoorbeeld Bach Bloesem druppels. Omdat voor huisdieren de oliën beter verdund gebruikt kunnen worden, is de keus om olie samen te stellen zodat u deze thuis of onderweg kunt gebruiken. Hiernaast een overzicht van de verschillende maten flesjes van de samengestelde oliën:

Olie bestellen?

4 Flesje 3ml
  • 5ml - €7,00
  • 10ml - €13,50