HannystrimsalonKampenLogoTekst

Dierenopvang

Als u het goed heeft tijdens uw vakantie wilt u toch ook het beste voor uw dier? Daarom kunt u bij mij terecht voor de beste verzorging aan    huis of opvang in huiselijke sfeer.

Dierverzorging aan huis

Het is voor de dieren veel prettiger om in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven. Dieren hebben sneller last van stress dan u misschien denkt. Tijdens mijn werkzaamheden in een honden en kattenpension heb ik gemerkt dat niet elk dier zich prettig voelt in een andere omgeving.

Het verblijf wordt zo aangenaam mogelijk gemaakt, maar niet elk dier reageert hetzelfde. Zo zijn er veel meer prikkels dan thuis zoals; geuren, geluiden en andere dieren. Dit kan leiden tot stress wat weer andere gevolgen kan hebben zoals bijvoorbeeld niet willen eten. Doordat de aandacht verdeeld moet worden is er minder goed zicht op de dieren. Hierdoor kunnen eventuele afwijkingen in gezondheid en gedrag over het hoofd gezien wbella-verzorgingaanhuisorden. Uw huisdier zal dan vaak een ruimte moeten delen met andere dieren. 
Niet elk dier is dit gewend en hier van gediend. Al met al genoeg redenen om uw dier lekker thuis te laten.

Opvang in huiselijke sfeer

Het kan zijn dat verzorging aan huis niet mogelijk is zoals bijvoorbeeld opvang voor honden. Als u uw hond weg brengt naar een hondenpension worden ze doorgaans gehouden in een kennel en worden niet uitgelaten. Honden hebben hierdoor weinig bewegingsruimte en moeten hun behoefte doen op een ‘buitenplaats’. Ook is niet altijd de juiste kennis van vachtverzorging aanwezig en kan er minder aan uw en de wensen van uw hond voldaan worden. Dan zijn er ook een aantal rassen welke niet toegelaten worden in een pension. Daarom is het ook mogelijk om uw hond bij mij te brengen.

De honden die bij mij vakantie mogen vieren komen ook eerst een nachtje proefslapen. Als ze dan voor een langere tijd komen is niet alles zo onbekend voor ze. Ze verblijven in huiselijke sfeer en wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met het dagelijkse ritme en behoeftes van de hond. coco-opvanginhuis

Kan uw kat tijdens uw afwezigheid niet thuis blijven? Dan bestaat ook de mogelijkheid om uw kat bij mij te brengen. Katten krijgen een eigen ruimte waar veel rust is en minder prikkels aanwezig zijn.

Kleine knaagdieren, konijnen en vogels zijn ook van harte welkom! Zie verzorging aan huis voor meer informatie en aandacht punten.