HannystrimsalonKampenLogoTekst

Laatste nieuws

Trimsalon is geopend.
Ondanks dat de salon tijdelijk moest sluiten vanwege covid, is deze weer geopend! Eventuele veranderingen hierin leest u op de facebook pagina. Zowel in de winkel als in de trimsalon hanteren wij de richtlijnen. Breng de hond alleen, draag een mondkapje en houd afstand. Het is NIET mogelijk om bij de trimbeurt te blijven. Wilt u bij de salon een afspraak maken, gelieve eerst even kloppen! Er lopen regelmatig honden los in de salon, en niet elke hond blijft rustig op tafel staan of kan overweg met andere honden. Als er een kat in de salon is, kan er GEEN afspraak gemaakt worden! De deur blijft dan dicht totdat de kat klaar is, ook ivm stress.

Dier en vachtverzorging gaat door.
De dier en vachtverzorging gaat gewoon door! Mocht u er even tussen uit willen of met vakantie gaan, dan kan de verzorging aan huis doorgaan. Ook de opvang bij mij thuis voor kleine knaagdieren, konijnen en kleine honden is mogelijk. Op het moment kan ik geen grote honden opvangen! Meerdere honden (mits uit 1 huishouden) opvangen is ook niet mogelijk. De voorwaarden welke hieraan gebonden zijn gelden nog steeds. (zie verzorging aan huis)

Nieuwe essentiële oliën.
Zoals jullie misschien weten gebruik en verkoop ik essentiële oliën van young living. Nou heb ik al een tijdje de dierenlijn toegevoegd aan de collectie. Dit is een zeer fijne olie welke ook op het dier gebruikt kan worden. Bij een aantal honden met huidklachten deze fijn in kunnen zetten! Weten welke olie uw hond of kat goed kan ondersteunen stuur gerust een bericht om olie op maat de maken.

Jean peau producten.
Ik krijg nog wel eens de vraag welke shampoo ik gebruik in de salon. Dit zijn de jean peau producten. Een goede en fijne shampoo en voor de verschillende vachttypes beschikbaar. Zowel de shampoo als de conditioner en de schoonmaakmiddelen zorger ervoor dat de hond en de salon altijd zo lekker ruikt. Deze producten staan voor de trimsalon, zo kan ik u makkelijk informatie geven over welke voor u en uw dier het beste is.