HannystrimsalonKampenLogoTekst

Laatste nieuws

Volgt u de facebook pagina al?!
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes dan kunt u deze vinden op de facebook pagina. Ook is hannystrimsalon op instagram te vinden. Hier worden wekelijks de voor en na foto’s van de honden en katten gedeeld. Ook worden hier onder andere leuke weetjes en tips gedeeld. Tevens wanneer de salon gesloten is en natuurlijk kunt u ook via deze kanalen makkelijk contact opnemen als u een vraag heeft. Facebook

Trimsalon is geopend.
Wilt u wat vragen of een afspraak maken, gelieve eerst even kloppen! Er lopen regelmatig honden los in de salon, en niet elke hond blijft rustig op tafel staan of kan overweg met andere honden. Als er een kat in de salon is, kan er GEEN afspraak gemaakt worden! De deur blijft dan dicht totdat de kat klaar is, ook ivm stress. Een afspraak maken kan het makkelijkste via het contactformulier hier op de website. Vergeet niet in te vullen of het om een hond of kat gaat, welke ras en het model (kort geschoren of langer model knippen). Het is NIET mogelijk om bij de trimbeurt te blijven.

Nieuwe essentiële oliën.
Zoals jullie misschien weten gebruik en verkoop ik essentiële oliën van young living. Nou heb ik al een tijdje de dierenlijn toegevoegd aan de collectie. Dit is een zeer fijne olie welke ook op het dier gebruikt kan worden. Bij een aantal honden met huidklachten deze fijn in kunnen zetten! Weten welke olie uw hond of kat goed kan ondersteunen stuur gerust een bericht om olie op maat de maken.

Jean peau producten.
Ik krijg nog wel eens de vraag welke shampoo ik gebruik in de salon. Dit zijn de jean peau producten. Een goede en fijne shampoo en voor de verschillende vachttypes beschikbaar. Zowel de shampoo als de conditioner en de schoonmaakmiddelen zorger ervoor dat de hond en de salon altijd zo lekker ruikt. Deze producten staan voor de trimsalon, zo kan ik u makkelijk informatie geven over welke voor u en uw dier het beste is.