HannystrimsalonKampenLogoTekst

Update Covid 19

De corona crisis houdt ons allemaal bezig. Nadat de Trimsalon moest sluiten sinds 22 december 2020, hebben o.a de brancheorganisaties hun uiterste best gedaan om de trimsalons deels weer open te krijgen. Onder bepaalde omstandigheden mogen we de noodzakelijke vachten behandelen. 

Na de persconferentie van 23 februari mogen meerdere contactberoepen de deuren (op afspraak) weer openen. Ondertussen komen er steeds meer versoepelingen, dit geldt ook voor de trimsalon. Alle honden en katten mogen weer getrimd worden! Doordat de salon vanaf december dicht is geweest, zijn afspraken doorgeschoven. Dit houdt in dat er een wachttijd van ongeveer 2 weken is. Plan dus tijdig de afspraak in, om teleurstelling te voorkomen.

De geplande verzorging aan huis of opvang bij mij kan doorgaan. Ook hier zal ik maatregelen in acht nemen om zo veilig mogelijk te werken. Het is allemaal nog onzeker, mocht u vakantie geannuleerd of verplaatst worden dan kijken we wat mogelijk is. Voor de zomer 2021 is het niet meer mogelijk uw hond bij mij te brengen tijdens uw vakantie. Kleine knaagdieren en konijnen zijn (buiten mijn vakantie) nog welkom, hier heb ik nog een aantal plekjes beschikbaar. Verzorging aan huis is voor de zomer ook nog een enkele plekjes beschikbaar. Bericht gerust voor de mogelijkheden.

Dierverzorging gaat door